lördag 28 juli 2007

Republik - innan nästa omgång i Allsvenskan!

Kungen är visserligen hedersmedlem i AIK, men nu har han i tidningen Kalmarposten erkänt att han håller på Skansen! Nej, avskaffa både monarkin och Zoo:t snarast! Svd refererar samma artikel.
Nej, förresten det är nog bäst att vi behåller apberget, så att vi stolta krigare från Solna slipper rikta vår frustration och våra livsbesvikelser mot pårökta söderbröder.

Disclaimer: detta inlägg ska uppfattas som ironiskt, jag vill på intet sätt hävda att supportrar eller spelare i Djurgårdens IF skulle tillhöra apsläktet eller att dito i Hammarby skulle bruka cannabis.

PS. Är det inte väldigt förutsägbart att kungen är Djurgårdare, eftersom han är beskyddare av Världsnaturfonden. Coolare hade varit om han kommit ut som Bajare, helst med rastafrilla, pipa och hela kittet (nu var jag där igen, just det Djurgårdare är inte nödvändigtvis apor, och alla Hammarbyare använder inte cannabis varje dag).

2 kommentarer:

Erik sa...

Härligt inlägg, fast det är ju IFK Göteborg som gäller :-P

Lennart Nilsson sa...

Det skulle ju nästan vara ännu roligare om han kom ut som ängel, eller ännu hellre som makrill, en riktig göteböschk arbeeetarklubb!