söndag 8 juli 2007

"Live Earth"-konspirationen avslöjad!

Är detta slutet för klimatdebatten? Har de äntligen lyckats, den jättehemliga super-konspirationen av GM, OPEC, Bush, Volvo & Usama, som tycker att ju varmare det blir ju bättre, som ser fram mot att Schweiz äntligen ska få schyssta beacher. För det måste ju vara de som kom på "Live Earth". Kan det finnas någon annan tanke bakom att skicka massvis med popstjärnor och Hollywoodsnillen kors och tvärs över jorden (och med var och en av dem, hundratals roddare och tonvis med utrustning), så att de får framföra sina djupsinniga analyser om klimatförändringarna för en andäktigt lyssnande allmänhet. Jag menar, många av dem bidrar med mer CO2 än ett genomsnittligt land i tredje världen, vi pratar privata jetplan och Escalades.
Men det verkliga beviset för att vi är utsatta för en konspiration är att DDR-TV sänder skiten DYGNET RUNT! Alltså, finns det något bättre sätt att få människor att verkligen tröttna på och börja hata någonting än såna gamla realsocialistiska takter.
Fanns det överhuvudtaget en tanke hos en enda av de medverkande på att t.ex. åka kollektivt till framträdandet, kan någon av dem tänka sig att avstå från att flyga under säg ett par månader.
Slutsats: artister som bryr sig om miljön håller sig hemma!
Den klokaste analysen står ändå Andres Lokko för.

Inga kommentarer: