torsdag 2 juli 2009

Våld löser inga problem!

Några aktivister med koppling till extremvänstern har nu åtalats för att ha misshandlat Sverigedemokraternas partisekreterare och hans flickvän.

Det är aldrig okej med misshandel! Är det nu så att det är politik bakom misshandeln så är jag tyvärr inte förvånad över att extremvänstern är inblandad i misshandeln. (Märkligt att flickvännen också drabbas. Hon kanske inte alls är sverigedemokrat. Ska hon misshandlas för att hon är flickvän till en Sverigedemokrat?)

Oavsett vad man tycker om olika partier eller andras åsikter ska de aldrig bemötas med våld. Åsikter ska bemötas i skrift och tal.

1 kommentar:

Kulturbäraren sa...

Tråkigt att du kallar dem för "aktivister". Det kanske är omedvetet; vad vet jag. De är extremister, brottslingar, våldsverkare och marodörer, knappast vanliga politiska aktivister. Nynazisterna är det ingen som kallar för "aktivister" förutom de själva. Med extremvänstern är det tydligen annorlunda. Och jodå, Martin Kinnunens sambo är sverigedemokrat själv. Bra blogginlägg, dock. Det är bra att Folkpartiet står upp för demokratin och yttrandefriheten. Jag hoppas att er regering kan klämma åt extremvänstern en gång för alla.

// Kulturbäraren @ ungsvensk.se