fredag 22 februari 2008

Gay i gruvan

En ultraortodox (med betoning på ultra och ortodox) medlem av Knesset i Israel, Shlomo Benizri, hävdar att jordbävningar orsakas av homosexualitet, rapporterar Dagen.
"Ett kostnadseffektivt sätt att avvärja jordbävningsskador vore att sluta lagstifta på ett sätt som uppmuntrar homosexuella handlingar i Israel, vilket ändå leder till jordbävningar" sa han i sitt anförande.

Israels motsvarighet till RFSL konstaterar att "å ena sidan sägs det att en religiös parlamentsledamot inte tror att jordbävningar orsakas av Gud, å andra sidan är det smickrande att han tillskriver oss övernaturliga krafter."

Äntligen har vi en förklaring till de jordbävningar som drabbat Kirunagruvan på sistone...

Och menar verkligen Dagen att göra reklam för homosexualitet på det här sättet, genom att sprida åsikten att man blir någon slags stålman eller stålkvinna genom att ägna sig åt sådant. Det kan kanske vara ett tips till Göran Hägglund som nog kommer att behöva alla krafter han kan få för att hålla KD kvar i riksdagen.

PS. Shlomo Benizri, som tidigare varit hälsovårdsminister, vägrar avgå från Knesset, trots att han åtalats för att ha tagit emot miljoner i mutor. Han har också tidigare gjort rasistiska uttalanden och försvarat att judarna dödade Jesus. DS.

1 kommentar:

Matsini sa...

Nå, "gay (skoj) i gruvan" eller inte, undrar bara när våra "förtroendevalda" röstar bort den utifrån kristen/kyrklig moralgrund satta åldersgränsen för sexuell gemenskap?
Hur "omöjligt" är det då tror ni?
Det var ju bara för några år sen lagvidrigt och straffbart att ha en homosexuell läggning.
Vad har vi idag? Jag bara frågar.

Kan det orsaka; "eld i berget" eller säger man; "hus i helvete"?
Å hur "gay" blir det, då?

Jorbävningar i Israel?
San Francisco, jag säger bara det...San Francisco.
Komma här å snacka om några sketna jordbävningar i Israel? Det är blaha blaha det!

Jag vill inte fostra mina barn till att ha överseende med ex.vis sexuella abnormiteter, rent konservativt sett, förstås.