måndag 12 november 2007

Man tror knappt att det är sant...


...men i oktober månads kundundersökning är 70% av resenärerna nöjda med SL! På bara ett år med alliansstyre i landstinget och SL har andelen nöjda resenärer ökat med 6%, den största ökningen någonsin. Fortfarande finns stora problem med pendeltågstrafiken, särskilt mot Nynäs, men lokaltågs-, buss-, och t.o.m. tunnelbaneresenärerna är på det hela taget nöjda. Se DN.

Däremot kan man undra vad SL håller på med när det gäller införandet av ett nytt biljetsystem. Projektet som hållit på i många år och redan kostat ofantliga summor håller åter på att krascha! Men ursäkta, liknande system finns redan och fungerar på de flesta håll i världen och i Sverige! Vad håller ni på med? Se SvD.

3 kommentarer:

Peter sa...

Jag bor i London, och här fungerar Oyster Card alldeles utmärkt sen flera år tillbaka. Det är pay as you go, och det finns maskiner på varje tunnelbanestation där man kan fylla på med kontanter eller kreditkort. Kortet gäller på tunnelbana och buss. Kanske något för SL att titta på.

Skuncke sa...

Naturligtvis fabricerade resultat. De mångkulturella blir ett allt större problem och hot i tunnelbana och på pendeltåg. Sopor på stationerna svämmar över. Avsaknad av vakter, poliser och förekomsten av sopsäckar och ensamma resväskor med ev bomber i gör att man inte kan känna sig trygg.

Vigge Boll sa...

Grattis, ni har alltså bara 13 procentenheter kvar tills ni når upp till de siffror som gällde innan SL-trafiken lades ut på entreprenad enligt rådande borgerlig ideologi. När ni når dit kan ni börja slå er på bröstet.

skuncke// Det är nog dina egna paranoior som gör att du inte kan känna dig trygg, inget annat.