tisdag 16 september 2014

Tack för din insats!

Jag vill tacka alla Nackabor som valde att lägga sin röst på Folkpartiet liberalerna till riksdagen, landstinget och kommunfullmäktige. Jag vill också tacka alla medlemmar som lagt ned många timmar på Folkpartiets kampanj i form av affischering, valsedelsutdelning, artikelförfattande, strategisk planering, flygbladsutdelning och samtal med väljare i många olika sammanhang. Tack för alla era insatser!

Efter månader av förberedelser och veckor av intensivt kampanjande för en liberal valseger och en återvald alliansregering, känns det nu ganska tungt att ta del av valresultatet. Folkpartiet backade över nästan hela landet, i Nacka kommunfullmäktige tappar vi 2 mandat, regeringsskifte är ett faktum och Sverigedemokraterna fördubblade sitt stöd och kommer in även i Nacka kommun.

Men Folkpartiet ger inte upp! Vi må ha förlorat detta val, men det har vi gjort förut och vi kommer alltid igen med förnyad kraft och energi. De liberala idéerna är starka och behövs just nu mer än någonsin. Låt oss tillsammans ta nya tag och föra den liberala kampen vidare, och nu börjar förberedelserna för valet 2018.

Inga kommentarer: