tisdag 3 juni 2008

Kejsarinnan Naomi sågadNär Noam Chomsky numera behöver närmare tusen sidor för att leverera sitt nonsens, så har en ny stjärna dykt upp. Läs Johan Norbergs sågning av tokvänsterns och kultursidornas kejsarinna Naomi Klein i Expressen!
Se även SvD

2 kommentarer:

Neo sa...

Problemet med Norberg att han saknar trovärdighet för att komma med en saklig kritik av Naomi. Jag har försökt demaskerad denne TIMBRO propagandist i ett antal inlägg. Han reser runt i världen och ljuger om allt möjligt..exempelvis åker han runt och påstår helt ohistorisk att Sverige nådde välstånd genom en frihandelsideologi, vilken är helt fel för Sverige försvarade sin industri mot den utländska konkurrensen fram till idag faktiskt, staten var aktivt i skapande av den nationella industribasen och fungerade(och fungerar som en efterfrågamotor, väldfärdstaten skapade förutsätningar för utveckling av en intern konsument efterfråga som gjorde också möjligt utveckling av den inhemska tjänstesektorn, mm, mm, mmm, OM ALLT DETTA LJUGER JOHAN NORBERG HELT MEDVETEN FÖR DET PASSAR INTE I HANS UPPDRAG.

ﻧﻴﻠﺲ sa...

Neo, du bemöter alltså hans kritik främst genom att försöka utmåla honom som icke trovärdig på grund av hans bekantskapskrets och "syfte" snarare än genom att ta de konkreta påståendena och bemöta dem?

(Det exempel du ger är dessvärre undermåligt eftersom det dels inte är ett direkt citat och dels inte innehåller information om t.ex. vilken tidsperiod som han syftade på. Dessutom ger du ett rätt upphetsat intryck vilket inte främjar en image av saklighet. Vill du framstå som trovärdig behöver din argumentation hålla lite högre standard...)