onsdag 22 augusti 2007

Lotta Edholm: ingrip!



Lotta,
du måste sätta stopp för det kanske värsta övergrepp som svenska barn har utsatts för sedan 70-talets barn-tv.
Enligt dagens pappers-DN ska 1100 barn och personal från Engelbrektsskolan tvingas bese fotbollsmatchen Djurgården-Kalmar nu på måndag. För att citera bloggaren Albin Selin:

"Sen läser jag om den totalt vansinnige rektorn för Engelbrektsskolan - en grundskola på gottstältarnas Östermalm. Den sjuke jäveln ska med skolplikten och förskjuten arbetstid som vapen tvinga 1100 lärare och elever på skolan att på måndag genomlida matchen mellan DIF och Kalmar – en match som han har fått fribiljetter till av DIF (hur ska dom annars få dit folk?).Jag kan utan minsta överdrift säga att jag helt utan någon som helst tvekan skulle välja att sitta i fängelse en månad framför att gå på den skitmatchen. Det måste på något vis vara mot lagen att plåga barn på det sättet. Någon måste stoppa honom!"

Lotta du har till på måndag på dig att ingripa!

2 kommentarer:

Fotbollsnördar sa...

Bara bra att barnen lär sig hur man sätter djurgårn på plats och spöar dem på hemmaplan. Att det sedan görs av Kalmar, som släppt in 10 mål de senaste 2 matcherna, gör hela matchen till en ren njutning. /Gerrardinho

Lennart Nilsson sa...

Tack Lotta för att du inte lyssnade på mig. Du insåg vilken nyttig läxa det skulle bli för Östermalmsknoddarna att få se sig förnedrade av ett lag som hade
0-10 i mållskillnad på två matcher. Det är så man lär sig ödmjukhet och allting inte går som man planerat oavsett hur mycket pengar man har att köpa sig ett lag för.